• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

No Cure No Pay

 Dubbele betalingen? Double Payments vindt uw dubbel betaalde facturenVoor Double Payments betekent No Cure No Pay ook daadwerkelijk dat de opdrachtgever niet zal achterblijven met een te betalen factuur van ons, zonder dat daar opbrengsten tegenover staan. U weet vooraf dan ook precies waar u aan toe bent.

Wij bieden onze services aan zonder vergoeding wanneer wij geen toegevoegde waarde leveren aan onze klanten. De software applicatie die ontwikkeld is om dubbele betalingen te herkennen heeft zich al bij meerdere bedrijven bewezen. Dit maakt dat wij op basis van No Cure No Pay kunnen opereren.

Als wij wel potentieel dubbele facturen vinden en jullie inzicht willen hebben in welke facturen dubbel verwerkt zijn, stellen wij een contract op. We hanteren hierbij de volgende aantrekkelijke tarieven:

- 35% over de eerste 5.000 euro
- 15% over bedragen boven de 5.000 euro.

Daarnaast kan de applicatie/ het algoritme overgenomen worden na deze controle. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij zullen de aangeleverde data uitsluitend gebruiken voor het doen van onderzoek naar meervoudige betalingen en niet langer dan hiervoor nodig bewaren.

Neem contact op

Onze tool is al met succes ingezet bij onder andere:

Webdesign: De Geus Internet